Гл. комисар Николов: Бързаме бавно, най-малката грешка може да коства много

Гл. комисар Николов: Бързаме бавно, най-малката грешка може да коства много
http://targovishte.topnovini.bg/
A A+ A++ A

В модерните времена на комуникация – интернет, „Фейсбук“ и други социални мрежи – не осъществявайте натиск върху моите хора. Това каза гл. комисар Николай Николов, директор на Главна дирекция ПБЗН, пише Агенция "Фокус". Той подчерта, че това, което днес предстои е да се вдигне опасната цистерна. „В момента, в който я вдигнем ще сме наясно със сроковете, кога хората могат да влязат. Всичко, което зависи от ведомствата – ВиК, „Енерго про“ – се прави“, заяви гл. комисар Николов. „Тази нощ нещата минаха сравнително спокойно, нямаме констатирани нарушения.

След срещата с населението на Хитрино предполагам, че ще имам повече информация кога ще обявим възможността за влизане в селото“, обясни той. „Ние бързаме бавно, всичко трябва да бъде внимателно направено, без никакви прибързани действия. Хората вече са изморени и най-малката грешка може да коства много. Не бива да допускаме това“, категоричен бе гл. комисар Николай Николов. 

По време на брифинга стана ясно, че до момента няма констатирани случаи на набези и кражби, около 120 човека охраняват село Хитрино денонощно. Освен това днес също между 9.30 и 12.00 часа е осигурен прозорец, в който хората ще могат да влязат да си огледат имотите и да нахранят животните. 

#натиск #Хитрино

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници