Валери Симеонов: Димитър Делчев не ми е на годините, за да ми се меси в работата

Валери Симеонов: Димитър Делчев не ми е на годините, за да ми се меси в работата
http://www.informo.bg/
A A+ A++ A

Не може Димитър Делчев да ми дава оценка на мен, нито ми е на годините, нито ми е на отговорността, нито ми е на позицията на председателя на една не малка политическа група в парламента. Това каза пред журналисти в Народното събрание председателят на ПГ на ПФ Валери Симеонов по повод изказването на Димитър Делчев за антикорупционния закон, пише агенция „Фокус“.

„Делчев да даде оценка на себе си и на своята работа до момента, на своята политическа сила. Има ли такава или няма, има ли политическа сила РБ или няма“, допълни той. „Ако им подкрепиш закона си за корупцията, ако не им го подкрепиш си за корупцията. Е, браво. Да живее логиката и здравия разум“, коментира Валери Симеонов.

Според него вариантите за антикорупционния закон, които са внесени изискват поне 1 месец коментари и разискване. „Има втори законопроект, внесен от ГЕРБ, който е със същия обем“, уточни председателят на ПГ на ПФ. „Опасно е на коляно, в последния момент да се приемат текстове, които могат да вкарат репресии, които могат да въведат несигурност и да не кажа направо тоталитаризъм под някаква форма, под прикритието борба с корупцията“, заяви Валери Симеонов.

#Димитър Делчев #Валери Симеонов #антикорупционния закон

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници