Скандал в парламента! Кунева няма да подкрепи правителство на Реформаторите

Скандал в парламента! Кунева няма да подкрепи правителство на Реформаторите
Нова телевизия
A A+ A++ A

Скандал се завихри в парламента. Движение България на гражданите (ДБГ) обяви, че няма да подкрепи правителство на Реформаторите заради неподкрепения от Патриотите Закон срещу корупцията.

Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов пък заяви, че вероятността ГЕРБ да състави кабинет с мандат на РБ, е 20% на 80%.

Той обясни, че до неделя ГЕРБ ще проведе разговори с членовете на Изпълнителната комисия и структурите на партията, а в неделя или понеделник ще направи работна среща с РБ, пише БГНЕС, цитира Нова телевизия.

„Винаги, когато предстоят разговори, трябва да отиваме сериозно подготвени за тях и да се отнасяме с необходимото доверие към коалиционните ни партньори, с които управляваме вече две години. Затова дори и този шанс да е минимален - около 20%, изхождам от това, че винаги, когато трябва да разговаряме по теми, свързани със стабилността и управлението на страната, трябва да се отнесем отговорно”, обясни Цветанов.

Той коментира, че на тези разговори ще се види дали е възможно да се продължи политиката, която се прави в тези две години. 

 
 

#Движение България #правителство #Реформаторите

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници