Симов: Доган поставя темите по различен начин

Симов: Доган поставя темите по различен начин
Източник: PressTV
A A+ A++ A

Според Ахмед Доган Русия няма граници в духовно отношение, не в географско. Такова тълкувание на речта на почетния лидер на ДПС към председателя на руския културно-информационен център направи журналистът от в. Дума Александър Симов. По думите му руската литература е подобен пример за безграничност, тъй като може да възпита и дух, който е закърмен със западната философия. Ясно е, че не говорим за география, предаде бТВ.

Журналистът, бивш депутат от ДПС и автор на „Времето на кентаврите, Ахмед Доган" Иван Палчев посочи, че анализирането на речта на Доган по повод получената награда е тривиално и няма нищо удивително в това той да отправи писмо за благодарност. „Защо ровим какво казал и сега какви думи използва. Случаят е тривиален. Прочетох писмото и на мен връчиха медала, след което му го дадох”, коментира Палчев. Той уточни, че в  първата част той експресивно благодари, а във втората казва думи, казани преди 17 години от проф. Захари Захариев по повод важност на Русия в региона.

Освен, че говори рядко, няма и друг политик, който да говори така, казва Симов. Това са очевидни неща за много българи, но някой трябва да го изрече. Не карам никого да прощава грешките на Доган, но той поставя темите по различен начин. Точно, защото той говори рядко, едно негово благодарствено писмо се превръща в политически фактор.

 

#ДПС #Ахмед Доган

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници