Бойко Борисов: Ще става все по-тежко в Европа

Бойко Борисов: Ще става все по-тежко в Европа
БГНЕС
A A+ A++ A

Чест е за мен да съм тук, да получа тази награда, тя е за усилията на цялото правителство, на всички български полицаи, граничари, военни - всички, които денонощно бдят за сигурността на Европа, не само за България. Това заяви премиерът в оставка Бойко Борисов, след като бе награден от министър-председателя на Унгария Виктор Орбан с отличието „Великия кръст на унгарския орден“ на официална церемония в Парламента на Унгария, пише БГНЕС.

В тази безпрецедентна криза в света – войни, бежански потоци, неравенство, все по-тежко ще става в Европа. Лидери като Виктор Орбан са изключително нужни на Европа, лидери с памет, трезва оценка, оценка на опасностите, които идват. Мога да ви уверя, че в България, в мое лице, в лицето на всички, които ми вярват, ще направим всичко необходимо тази политика, тази защита не само на българската, но и на европейската граница, да продължи. И също така и борбата с престъпността, контрабандата, корупцията и всичко, което трови нашите държави, подчерта Борисов.

Още веднъж благодаря, че в такъв момент, с вашата оценка, стимулирате всички в България, които са приели това за кауза, в най-трудни условия - жеги и студ, продължават и изпълняват своите ангажименти в Европа. Приемам го от името на всички тях, завърши Борисов. 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници