Цветанов: Проблемът с бежанците щеше да е нерешим при управление на БСП

Цветанов: Проблемът с бежанците щеше да е нерешим при управление на БСП
Източник: News Front
A A+ A++ A

 

Когато говорите за бежанци и за проблемите, които днес трябва да решава България, повярвайте, ако вие управлявахте тези проблеми щяха да бъдат в пъти по-големи и по-нерешими с години напред. Това заяви от парламентарната трибуна в декларация председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов, предаде БГНЕС.

Цветанов обвини БСП, че не е се е разбрало каква е била реакцията им относно позицията, която имаше в Европарламента за по-хуманното отношение към мигрантите, и която резолюция беше подкрепена от евродепутатите на БСП. Според него мигрантската криза е проблем, който стои пред всички парламентарно представени групи и всички български институции.

„Всички сме свидетели, че и политиците допринасят за напрежението в тези бежански центрове. Не е нормално там да присъстват хора, които не живеят, а просто отиват, демонстрират сила и по този начин допълнително допринасят за радикализирането на поведението на тези бежанци“, заяви председателят на ПГ на ГЕРБ.

„Изключително важно е, че трябва действително и политиците да бъдат много внимателни с поведението си. Въздържайте се от резки изказвания, защото това може само да навреди на общата политическа среда“, обърна се още той към БСП. 

 

#Цветан Цветанов #БСП

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници