Роналдо: Моята цел е всяка година да печеля "Златната топка". Надявам се сега да я получа

Роналдо: Моята цел е всяка година да печеля "Златната топка". Надявам се сега да я получа
Източник: pozitiv.mk
A A+ A++ A

 

Нападателят на Реал Мадрид Кристиано Роналдо призна, че много иска да бъде признат за Футболист на 2016 г. Това на практика няма как да не се случи, след като португалецът спечели Шампионската лига с Реал и стана европейски шампион с националния си отбор, предаде БГНЕС.

"Моята цел е всяка година да печеля "Златната топка". Миналата година не стана, но сега се надявам да я получа", каза Роналдо, цитиран от France Football. Пред изданието Роналдо разказа и как е наказал французите за тяхното високомерие по време на финала на Евро 2016.

"Преди мача на загрявката забелязах, че играчите на Франция са прекалено спокойни. Разбира се, преди мач всеки има право да се усмихва, но те ми се виждаха прекалено доволни, все едно вече са спечелили финала. Помислих си, че това ще бъде преимущество за нас и казах на съотборниците си: Момчета, французите си мислят, че с лекота ще ни победят, но това ще бъде нашият финал. Техните жестове свидетелстваха за прекалена самоувереност и аз като капитан се възползвах от това". 

#Кристиано Роналдо #Златната топка

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници