Тръмп избяга тайно то Белия дом

Тръмп избяга тайно то Белия дом
theconservativetreehouse.com
A A+ A++ A

Новоизбраният американски президент Доналд Тръмп си позволи своеволието да отиде на вечеря вчера със семейството в нюйоркски ресторант, без да уведоми журналистите, пише БГНЕС.

Американски медии припомнят, че преди това представителката му Хоуп Хикс бе съобщила на журналистите вчера, че Тръмп няма да напуска до края на деня резиденцията си в небостъргача Тръмп тауър, но след около час кортежът му бе забелязан да напуска сградата. Със семейството си Тръмп отиде на вечеря в близкия ресторант „21 клъб“, където прекара около два часа. Местоположението му бе установено благодарение на снимка от ресторанта, публикувана в Туитър.

Представителката му поясни, че не е била уведомена за плана на Тръмп и не се опитвала да скрие информация от журналистите. Тя добави, че ще бъдат взети мерки подобни ситуации да не се повтарят в бъдеще.

По традиция американските медии следят всяка крачка на действащия и новоизбрания държавен глава, за да информират хората за дейността му. Тръмп мече веднаж отиде във Вашингтон без журналисти. 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници