Марешки: Хора, които не са направили нищо за България, ни убеждават, че ще решават бъдещето ни

Марешки: Хора, които не са направили нищо за България, ни убеждават, че ще решават бъдещето ни
Източник: Dnes.bg
A A+ A++ A

 

Няма как да няма предсрочни парламентарни избори, когато има нова ситуация. Това заяви кандидатът за президент Веселин Марешки на пресконференцията в НДК след приключване на вота, предаде БГНЕС.

Тук сме, защото, за разлика от всички, които говориха преди нас - бивши, настоящи министри, вицепремиери, депутати и др., част от статуквото, и от управлението на България по време на грабежа, при който нямаше пари за нищо, освен за силно корумпираната политическа класа, ние сме истинската промяна, заяви Марешки.

Той благодари на всички, които са гласували за него. Заради представителите на статуквото България е най-бедната държава в ЕС, посочи кандидатът за президент. За него приказките им са балон, те не се вълнуват от проблемите на българския народ. Марешки привидя в патриотичното обединение следващия РБ и ги нарече псевдопатриоти. Предричаха ни ниски проценти, и на практика с тази фалшификация на общественото мнение, отказаха редица българи, обезвериха ги и им внушиха, че статуквото ще победи, каза кандидатът за президент. Не може, според него, такива хора да са бъдещето на България.

По време на нашите обиколки в страната всички ни казваха – не искаме промени след един мандат, искаме промени вчера, посочи Марешки. Такива хора, които не са сложили тухла върху тухла, не са забили един пирон в живота си, влязоха във властта и ни убеждават, че те ще решават бъдещето на България.

Няма как да няма предсрочни парламентарни избори, когато има нова ситуация, посочи той. На въпрос на медия за кого ще призове той гласоподавателите си да подкрепят на балотажа Марешки отговори, че би предпочел вицеадмирал Манушев пред генерал Радев. Не подкрепям никого, но лично ще гласувам за адмирал Манушев, а не за Йотова, повтори той. Ако Румен Радев беше достойния български гражданин, той няма как да вземе за вицепремиер Илияна Йотова – човек от статуквото. Нека изхвърлим корумпираната политическа класа и да направим България най-проспериращата държава в Европа – това е моята кауза, подчерта Марешки. 

#НДК #Веселин Марешки

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници