Президентът на Венецуала пуска свое радиопредаване

Президентът на Венецуала пуска свое радиопредаване
Източник: world.huanqiu.com
A A+ A++ A

 

В разгара на политическата и икономическата криза, с които се сблъсква Венецуела, президентът на страната Николас Мадуро изненада гражданите на страната, като обяви, че ще има ежедневно предаване по радиото. Двучасовата емисия ще бъде посветена най-вече на салсата, предаде БГНЕС.

„От 1 ноември пускам своя програма на обяд по Радио „Мирафлорес“ /радиото на президентския дворец/, обяви държавният глава и добави за всеобщо учудване, че то ще се казва „Часът на салсата“. Това ще е музикална, културна, политическа, национална и международна емисия, увери Мадуро.

„Ще има от всичко по-малко, обясни още президентът и изрази надежда, че ще предването ще бъде добро и ще се хареса. От почти година Венецуела е в дълбока политическа и икономическа криза и се задушава заради падането на цените на петрола, който е в 96% източник на валутни приходи за нея. Инфлацията в страната, засилена от общия недоимък, е напълно неконтролируема. Очаква се тази година да достигне 475% според МВФ, а през 2017 – 1 660%.

#Николас Мадуро

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници