ГЕРБ: БСП и ДПС унижават българския парламент

ГЕРБ: БСП и ДПС унижават българския парламент
bnr.bg
A A+ A++ A

Две партии унижават българския парламент - едната има едва 10 човека в пленарна зала, защото с коли и финансови средства на Народното събрание си провеждат кампанията, а другите имат наглостта точно днес, когато се обсъждат важни законопроекти, да си правят пак предизборна кампания.

С тези думи се обърна към медиите днес в НС зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Красимир Велчев, пише БГНЕС.

Пречи се на работата и каква беше целта – ние да стоим в зала, а те спокойно да си провеждат кампанията, заяви Велчев. Това е недопустимо, добави той.

Наблегна се, че една от тези партии ще подкрепи един кандидат за президент така, както само тя може да подкрепя, подчерта Велчев.

Виждате, че днес имаме недвусмислени доказателства, че колегите от БСП и ДПС не са на работа - те си правят кампанията, повтори тезата му и депутатът от ГЕРБ Георг Георгиев. От ДПС подкрепиха за президент същия този Орешарски, към който преди година и половина оттеглиха доверието си, а днес ни казаха, че той е бил един успешен премиер, коментира той. И какво излезе - че те сега го подкрепят, но тогава го свалиха и защо, защото е успешен, продължи Георгиев като нарече поведението им демагогия, превърнала се във фарс.

Запитан как оценява подкрепата на ДОСТ, без да е поискана, за кандидата на ГЕРБ Цецка Цачева Красимир Велчев отговори: „Някой да го е викал, да го е молил да ни подкрепя - никой! Сега го питайте него защо така е решил - аз нямам обяснение”, посочи Велчев. Нито сме разговаряли, нито сме водили преговори по този въпрос - имам чувството, че има някакъв друг замисъл в тази история".

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници