Симеоне и Кемпес в подкрепа на Неймар

Симеоне и Кемпес в подкрепа на Неймар
Източник: www.dailyfootballblog.com
A A+ A++ A

 

Треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне не е сред критиците, които недоволстват от поведението на Неймар на терена. Бразилският нападател бе атакуван от много бивши футболисти и специалисти за триковете и финтовете си срещу Леганес през уикенда, предаде БГНЕС.

Барселона разгроми съперника си с 5:1, а след срещата бившият футболист на Реал Микаел Лаудруп обвини Неймар, че е провокирал играчите на домакините и им се е подигравал с действията си.

"Триковете на Неймар? Той е изключителен футболист. Спечели Олимпиадата, въпреки критиките към него за първите мачове от турнира. Притежава невероятен характер и му се възхищавам. Неймар може да пее, да танцува, а после да говори на терена, където и трябва да говори", обяви Симеоне пред AS.

Наставникът на "дюшекчиите" ще може да се наслаждава на живо на майсторството на бразилеца още утре - Барса посреща Атлетико в двубой от пети кръг на Примера дивисион.

Неймар, автор на един гол срещу Леганес, получи подкрепата на още един аржентинец - бившия национал Марио Кемпес. "Марсело и Роналдо постъпват по-лошо от Неймар с противниците, но никой нищо не говори. Неймар играе точно както в Бразилия, на плажа Копакабана, тъй като така играят футбол в неговата страна. И това го казвам аз, аржентинец! Неймар никого не е искал да оскърби", каза Кемпес. 

#Диего Симеоне #Неймар #дюшекчиите

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници