БСП иска изслушване на Борисов, Дянков и Павлова заради земетресението

БСП иска изслушване на Борисов, Дянков и Павлова заради земетресението
Щетите се измерват с милиони, ако не и с десетки милиони, каза Ангел Найденов, който е депутат от избирателен район Перник. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Социалистите в парламента поискаха изслушване на премиера Бойко Борисов, финансовия министър Симеон Дянков или на регионалния министър Лиляна Павлова във връзка със земетресението в Перник.

В декларация, представена от парламентарната трибуна, зам.-председателят на парламентарната група на Коалиция за Бългрия Ангел Найденов поиска представителите на управляващите да отговарят на въпроси във връзка с организацията на работата на държавните структури и Кризисния щаб за оценка на последиците от земетресението, предаде „Фокус".

„Необходими са допълнителни средства за ремонти и за обезщетения. Те се измерват с милиони, ако не и с десетки милиони," каза Ангел Найденов, който е депутат от избирателен район Перник.

По думите му, са необходими строителни материали, които да подпомогнат хората при ремонтите, минерална вода и пакетирана храна за хората, които не са в състояние да посрещнат тези си нужди и да се завърнат в домовете си.

#Ангел Найденов #земетресение #БСП #Перник #Бойко Борисов #Лиляна Павлова #Симеон Дянков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници