Адениджи избран за Футболист №1 на август

Адениджи избран за Футболист №1 на август
Източник: armymedia.bg
A A+ A++ A

 

Нападателят на Левски Бабатунде Адениджи бе избран за Футболист №1 на месец август. Седем вота от 22 гласували отидоха за Адениджи, като след него се нареди съотборникът му Роман Прохазка, предаде БГНЕС.

"Много съм щастлив да получа тази награда. Надявам се да печелим често тази награда. Трябва да се трудим усърдно, за да станем и шампиони. Благодаря на всички. Трябва да играем като един. Идваме от различни страни, но трябва да сме като семейство, и ако го направим, както досега, ще постигнем целите си. Всеки ще получи своите възможности да играе. Гледах как играе Мицански, той е много добър нападател, национал, мисля, че двамата заедно можем да постигнем много, както и с отбора", коментира Адениджи.

"Ние сме Левски. Не мислим за Лудогорец. Мислим за следващия мач, който задължително трябва да спечелим. Това е целта, за да станем шампиони и да спрем тяхната хегемония," отбеляза нападателят. В България няма слаби отбори. Всеки иска да се докаже срещу Левски, всеки се хвърля докрай. Ние не подценяваме никого, искаме максимума точки от всякъде. Не знам нищо за Пирин все още. Днес ще ги гледаме на видео, за да ги разучим. Надявам се да вземем три точки от тях," допълни централният нападател.

"Нашата голяма цел е да спечелим титла и купа, затова трябва да го постигнем като едно семейство", завърши Адениджи. 

#Бабатунде Адениджи #Футболист №1

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници