Наградиха Милчо Ангелов за Футболист №1 на кръга

Наградиха Милчо Ангелов за Футболист №1 на кръга
Източник: vesti.com
A A+ A++ A

 

Милчо Ангелов от тима на ЦСКА-София получи наградата си за Футболист №1 на 11-и кръг в първенството, предаде репортер на БГНЕС. 21-годишният нападател през уикенда влезе като резерва и вкара и двата гола за победата над Монтана с 2:0, предаде БГНЕС.

Ангелов се появи на терена след почивката, девет минути след това вкара първия си гол в срещата, а в 80-ата реши окончателно спора в полза на "армейците". Той е третият играч на ЦСКА от началото на сезона, който става №1 в анкетата на футболните треньори и специалисти. Ангелов е получил девет гласа и изпреварва Валери Домовчийски (6 гласа), Клаудиу Кешерю (3), Антонио Аниете и Иван Коконов (по един).

"Това е първа награда за мен и съм много щастлив и искам да благодаря на хората, които са ме избрали, на ръководството и на съотборниците ми, без които нямаше да спечеля. Тези два гола за мен бяха много важни, за отбора също, защото спечелихме първи мач навън", каза Ангелов. Той сподели още, че в обстановката в тима му е спокойна и футболистите често се събират на вечери, за да се сплотят.

Ангелов бе категоричен, че няма разногласия между българите и чужденците в отбора. Неговите амбиции са да бележи и редовно и да се наложи в първия отбор на ЦСКА. Идол на нападателя от чуждестранните футболисти е Кристиано Роналдо, а от българите - Димитър Бербатов.

#ЦСКА-София #Футболист №1

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"