Велина Минчева с нова победа в Хърватия

Велина Минчева с нова победа в Хърватия
Източник: www.dnesplus.bg
A A+ A++ A

 

Велина Минчева (ТК "Академик 83", Пловдив) се класира за осминафиналите на на сингъл на турнира до 14 г. във Върсар, Хърватия. Надпреварата е от категория 3 на Тенис Европа. Талантливата ни състезателка записа нова убедителна победа, този път с 6-2, 6-2 над Клара Миличевич (Швеция). В спор за място на полуфиналите Минчева ще се изправи срещу Тяса Клевисар (Словения), предаде БГНЕС.

Ралица Александрова (ТК "Банкя") пък приключи участието си в състезанието до 16 г. в Тирана (Албания), което е от трета категория на европейската тенис федерация. Българката и Зои Спиру се отказаха от участие в надпреварата на двойки.

Златан Палазов (ТК "Локомотив", Пловдив) и партньорът му Йевген Сирус (Украйна) отпаднаха в турнира на двойки на международния турнир за юноши и девойки до 18 г. в Мостар (Босна и Херцеговина). Надпреварата е от пета категория на международната тенис федерация – ITF. Двамата отстъпиха на италианците Филипо Морони и Микеле Вианело с 4:6, 5:7. Утре на Палазов му предстои мач от втория кръг на сингъл, където негов съперник ще бъде хърватинът Матей-Винко Приморац. 

#Тенис Европа

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници