В БСП няма конфликти, напротив, от споровете се ражда правилното решение

В БСП няма конфликти, напротив, от споровете се ражда правилното решение
A A+ A++ A

 

Процедурата за избор на кандидат за президент на БСП е изцяло демократична. Това коментира в сутрешния блок „Добро утро, България“ на Радио „Фокус“ Петър Мутафчиев, бивш народен представител от БСП и министър на транспорта в периода 2005 - 2009. По думите му различните мнения в партията не означават, че е налице конфликт за президентската номинация.
„Това, че има различни мнения, че има плурализъм в отделните инстанции на партията – и в Изпълнителното бюро, и в Националния съвет, че се стига до разгорещени спорове, няма нищо лошо“, коментира Мутафчиев. Според него най-важното е от споровете да се роди правилното решение.
„След като се вземе това правилно решение, то трябва да бъде изпълнявано от всички нас. Аз съм убеден, че и този път ще стане така. Няма нужда да се смущаваме, че има различни мнения – така се ражда истината“, посочи Мутафчиев.
Той каза още, че е важно на днешното заседание на Националния съвет на БСП партията да излезе с ясна позиция, която да даде добър старт на президентската кампания.

#Петър Мутафчиев #кандидат за президент #конфликти

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници