Бриджит Бардо: Всички, които обичат животните да не гласуват за Макрон

Бриджит Бардо: Всички, които обичат животните да не гласуват за Макрон
Youtube
A A+ A++ A
Френската кинозвезда Бриджит Бардо, известна със своята защита на живата природа, се обяви срещу Еманюел Макрон и призова да не се гласува за него на втория тур. „Ако Макрон победи, животните ще загинат“, написа тя в Twitter.
 
Френската полиция задържа петима за подготвяне на терористичен акт. Актрисата подложи на остра критика програмата на кандидата за президент в областта на защитата на животните. „Макрон демонстрира пълно безразличие към този проблем, с него няма никакви надежди за подобряване на положението“, отбеляза Брижит.
Тя подчерта, че лидерът на движението „Напред“ е застанал на страната на ловците и напълно игнорира исканията на асоциациите за защита на животните. „Призовавам всички, които обичат животните да не гласуват за Макрон“, подчерта тя.
 
По-рано Брижит Бардо заяви, че избирането на лидера на Националния фронт Марин льо Пен за президент на Франция ще донесе положителни промени в много области. Еманюел Макрон и пътят към Елисейския дворец Бардо от дълги години работи във фондация за защита на животните, която основа след като се отказа от киното, припомня БГНЕС. Тя заяви, че управляващите социалисти не оказват никаква подкрепа на нейните проекти, докато опозицията се отнася към тях с разбиране.

Източник: Actualno.com

#Бриджит Бардо #Еманюел Макрон #кандидат за президент

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници