Мартин Славов обвини централата на БСП за записа

Мартин Славов обвини централата на БСП за записа
Славов обвини хора от централата на социалистите за подхвърления запис на разговора му с кандидата за кмет Галин Кънчев, уличаващ двамата в политическа корупция. Снимка: Дарик
A A+ A++ A

Лидерът на БСП в Сливен Мартин Славов обвини хора от централата на социалистите за подхвърления запис на разговора му с кандидата за кмет Галин Кънчев, уличаващ двамата в политическа корупция.

„Цената на този запис да не излезе бе аз да се откажа от това да бъда председател на БСП, a вместо мен служебно да бъде избран с мръсни похвати, с извиване на ръце, да бъда изнудван, да бъде избран Николай Сираков“, каза Славов, цитиран от БНР.

„С този запис разполагат на „Позитано“ отдавна, дори самият Николай Сираков на конференцията заяви, че записът му е даден от „Позитано“ и той е поел ангажименти да го разпространява. Тези неща съдът ще ги изяснява“, продължи той.

„В БСП с това ръководство нещата не вървят на добре. Защо записът, който е правен преди година, се появява сега, преди конгреса? Освен срещу Янко Янков и Николай Сираков завеждам дело и срещу Галин Кънчев и Георги Попов като разпространители на неправомерно придобита информация. Най-страшното е, че в тази мръсна кампания участват и хора от БСП и това се случва не само в Сливен“, подчерта Мартин Славов.

Според министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов няма как подобен разговор да се случи без знанието на лидера на БСП Сергей Станишев. Цветанов настоя за създаването на анкетна комисия по въпроса в парламента.

#запис #Сергей Станишев #лидер на БСП #Цветан Цветанов #министър на вътрешните работи

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници