Черно море не даде шанс на Монтана

Черно море не даде шанс на Монтана
Пфк Черно море/БГНЕС
A A+ A++ A

 

Наставникът на Черно море Георги Иванов определи като заслужена победата на тима му над Монтана с 1:0 в мач от втория кръг на Първа лига, съобщи БГНЕС.

“Играхме добре до 35-ата минута, пресирахме, след тази минута отстъпихме инициативата. През втората част след червения картон на Паланков се поприбрахме. Тежък мач, но заслужена победа. Монтана имаха възможности да ни изравнят, но за щастие успяхме да спечелим”, коментира Георги Иванов.

“Още не сме готови на 100 %. Бакари не е готов да играе на пълни обороти, смених го, за да спечелим мача. Не дадохме никакви шансове на Монтана, отбраната се справи добре, държахме ги на 30 метра от вратата. Има какво още да се желае, но победата е важна в този момент. Това са два кръга, има още много мачове, тези две победи ще ни дадат необходимото самочувствие, важни са резултатите в първите мачове”, допълни той.

“Няма лесни отбори, има изненади, Левски направи хикс с Монтана, Верея победи ЦСКА. Всеки отбор се раздава, може класата да не е толкова голяма, но всеки играе за успех”, каза още Иванов. 

#Черно море #Монтана #Георги Иванов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници