Международно училище по комуникации вече и в България

Международно училище по комуникации вече и в България
БГНЕС
A A+ A++ A

Международно училище по комуникации – ISOC (International School of Communications) отваря свой филиал в София.


От тази есен ще бъдат проведени курсове по Публична реч, Кризисни комуникации, Комуникационни умения за бизнес лидери. Ще се предлагат и курсове, които са свързани с индивидуалните нужди и изисквания на всеки клиент.

Курсовете са предназначени за хора на висши управленски позиции, материалът е силно профилиран в обучителни модули от 1 или 2 дни. На завършилите се издават международно признати сертификати.

ISOC заедно със своя български партньор Power Lab Pro ще предлага и консултации в сферата на комуникациите.

Преподавателите на ISOC са сред водещите международни експерти в съответната област.

„Нашите експерти имат дългогодишен опит в различни сфери на комуникациите, консултантската дейност и журналистиката. Всеки от тях е специализиран и в поне още една област – медии, институции или компании от различни сектори на икономиката. Международните ни консултанти и лектори са доказани професионалисти в Европа и в света. Те работят за компании, правителства и личности, които знаят стойността на професионалната комуникация и я ценят като средство за постигане на високи резултати”, съобщава Жени Павлова, медиен експерт, съосновател на Power Lab Pro.

ISOC има повече от 10 години опит в организирането на високо специфилизилани кратки курсове в сферата на комуникациите за частни и публични организации.

ISOC е акредитирана от две британски държавни образователни институции - Edexcel и The British Accreditation Council (BAC). ISOC оперира на световния пазар през централния си офис в Лондон, центъра за обучения в Дубай, както и посредством партньорски компании. Клиенти на компанията са двама премиери, 12 кралски особи, 50 изпълнителни директори, 75 министри, 120 депутати, 250 председатели на бордове и над 10 000 професионалисти по ПР и комуникации

Power Lab Pro (PLP) е консултантска компания, представител на ISOC за България и региона на Балканите. Повече информация в интернет: www.plp.bg , а интереса си към определени курсове може да заявите още сега на имейл: office@plp.bg

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Образование
Последно от Образование

Всички новини от Образование »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници