Правителството ще обсъжда допълнителни средства за МО

Правителството ще обсъжда допълнителни средства за МО
A A+ A++ A

Допълнителни разходи по бюджета на Министерството на отбраната за 2016 г. ще обсъдят на редовното правителствено заседание министрите.

Дневният ред предвижда да бъде одобрено изпълнението на пакет от способности СР 9А1385 „Отбранителни и нападателни въздушни активи в сферата на отговорност на върховния главнокомандващ на НАТО В Европа (SACEUR) на територията на България.

Ще бъде обсъден и проект на решение за разрешаване пребиваването на научно-изследователски кораб „STRIL EXPLORER”, плаващ под знамето на остров Ман, във вътрешните морски води, териториалното море, прилежащата зона и изключителната икономическа зона на България и посещения в пристанище Бургас за периода от 25 август 2016 г. до 5 октомври 2016 г., включително, за извършването на океанографска експедиция във връзка с реализацията на проекта „BLACK SEA MARITIME ARCHAELOGY PROJECT” (BLACK SEA MAP).

Очаква се министрите да утвърдят образци на регистрационни карти, които се издават от Държавната агенция за бежанците при Министерския съвет. /БГНЕС

 

#правителство #МО

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници