Тотото на 55 години

Тотото на 55 години
Игрите на СПОРТ ТОТО остават без аналог по популярност и размер на раздадените печалби, заявяват от тотализатора по случай празника. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

На 12 май Българският спортен тотализатор отбеляза 55 години от съзадаването си.

Мисията на тотализатора винаги е била да подкрепя развитието на българския спорт, но игрите на СПОРТ ТОТО остават без аналог по популярност и размер на раздадените печалби, заявяват от тотализатора по случай празника.

Създаденият през 1957 г. спортен тотализатор през 1995 г. предприема пълна електронизация и компютъризация на предприятието.

Осъвременяването на визията на тотопунктовете и разширяването на дистрибуторската мрежа е приоритет през последните няколко години, отбелязват от дружеството.

През месец май 2011 година в Български спортен тотализатор се вля Държавната парично-предметна лотария. Така, освен игрите от ТОТО 1 и ТОТО 2, тотализаторът вече предлага лотарийни билети и моментни лотарийни игри – "Зодиак", "Черен Петър", "Големият удар", "Златна треска", "Милионер", "Числата на късмета", осем разновидности "Честит празник", седем разновидности "Красива България" и "Дъжд от пари".

Плановете са броят на моментните лотарийни игри да бъде увеличен, както и да има нововъведения, свързани с традиционната лотария. Стартиран е и дългоочакваният процес на модернизация или изграждане на система за приемане на залози в реално време.

Българският спортен тотализатор организира благотворителни инициативи в подкрепа на деца в неравностойно положение и лишени от родителска грижа, посочват от предприятието.

#Български спортен тотализатор #тотализатор #тото #лотария

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници