Македонският ''Дневник": Зоран Заев предавал незаконни записи и на Бойко Борисов

Македонският ''Дневник": Зоран Заев предавал незаконни записи и на Бойко Борисов
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Лидерът на опозиционния Социалдемократически съюз /СДСМ/ в Република Македония Зоран Заев предавал незаконни записи и на чужди политици. Сред тях е и българският премиер Бойко Борисов. Това пише в днешния си брой излизащият в Скопие вестник "Дневник".

Репортерът на БГНЕС уточнява, че в началото на месец февруари 2015 година Заев започна да излъчва публично на пресконференции записи от разговорите на водещите македонски публични личности, включително и на министри от кабинета на Никола Груевски. Според Заев в страната са били подслушвани над 20 000 души.

Управляващите в Скопие обвиниха Заев, че обслужва чужди сили и има за цел да свали правителство по незаконен начин. Заев наричаше всеки излъчен запис "бомба". Според изданието записите, които Заев е предал на Борисов, се отнасяли за работата на служителите от българското посолство в Скопие, както и техните навици след работа. Част от тях обаче се отнасяли до интимните взаимоотношения на посланика на ЕС в македонската столица Аиво Орав, който имал отношения със С.Ш от София. 


#Зоран Заев #Бойко Борисов #незаконно #записи #София #България #Македония

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници