Имаме новина: ГЕРБ вече имат кандидат за президент, обяви Цветанов

A A+ A++ A

ГЕРБ вече са наясно кой ще е кандидатът им за президент и той е част от партийния апарат. Това се разбра от думите на зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов в предаването "Панорама" по БНТ.

"Да разбира се", отговори Цветанов на въпрос има ли вече ГЕРБ кандидат за президент, след като държавният глава Росен Плевнелиев, който бе издигнат от партията за първия си мандат, обяви, че няма да се кандидатира повторно.

"Разбира се, че е част от политическа партия ГЕРБ", каза още той, попитан дали кандидатът е от структурите на партията или е извън нея. Зам.-председателят на ГЕРБ допусна, че името му може да бъде официално обявено чак през септември.

"Нищо не налага ГЕРБ да обявят кандидата си за президент, но мога да ви уверя, че ГЕРБ се подготвя усилено", каза Цветанов. По думите му вече са уточнени слоганът на кандидатпрезидентската кампания и стратегията за нея. Попитан дали той се вижда като президент, Цветанов заяви, че "това е несериозно" и работата му в партията и в Народното събрание е по-интересна.

 

#ГЕРБ #президент #Цветан Цветанов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници