Задържаха убиеца, намушкал жена си на пътя Русе-Бяла

Задържаха убиеца, намушкал жена си на пътя Русе-Бяла
БГНЕС
A A+ A++ A

Задържаха мъжа, който снощи уби 27-годишната си съпруга на пътя Русе-Бяла. 33-годишният русенец е бил открит в село Пиргово, само няколко часа, след като е избягал от местопрестъплението. Задържан е за 72 часа. Предполагаемата причина за жестокото убийство е ревност, предаде БГНЕС.

БГНЕС припомня, че престъплението е извършено снощи в района на 9-ия км от Русе. Сигналът е подаден около 18.30 часа на тел.112. Мъжът лично се е обадил, за да каже, че е убил жена си. Двамата са пътували в лек автомобил БМВ, който се е движил в посока Бяла. Колата внезапно е излязла от пътя е и спряла рязко в крайпътната нива. От колата е изскочила жена, която е побягнала в обратна посока към Русе по платното. Мъжът я е настигнал, след което я е намушкал с нож. Тя е паднала на земята и той е избягал в храстите в района.

Незабавно на мястото бяха изпратени няколко полицейски екипа, както и „бързаци“. Те започнаха претърсване на района. Криминалистите при огледа на автомобила са установили, че мъжът се е опитал да убие жената още в колата. Там са били нанесени няколко удара, но смъртоносни са раните с нож, нанесени на пътя.

Случаят е предаден на Окръжна прокуратура, извършват се огледи и разпити на свидетели. По непотвърдена информация семейството, което е от турски етнос, има дете.



 

#русенец #местопрестъпление

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »

Акценти

Инбет Казино