Владо Николов се прости с волейбола с победа и шоу

Владо Николов се прости с волейбола с победа и шоу
БГНЕС
A A+ A++ A

Бенефисът на Владимир Николов в препълнената „Арена Армеец“ напълно оправда очакванията да се превърне в незабравимо спортно шоу, достойно за отбелязване на края на една бляскава кариера.

След като в обръщението си преди началото на демонстративния мач Владо Николов се разплака пред публиката, в последствие показа, че още може да забива топката в противниковото поле по най-изкусния начин.

Звездите на Владо Николов (в основен състав: Владо Николов, Николай Николов, Никола Гърбич, Теодор Салпаров, Христо Златанов, Дирк Коой, Александър Волков) спечелиха с 3:0 гейма срещу българския състав, предвождан от Пламен Константинов с 25:23, 25:23 и 25:20.

За България на полето в действие зрителите видяха (основната шестица) Методи Ананиев, Виктор Йосифов, Владислав Иванов, Теодор Тодоров, Цветан Соколов, Николай Пенчев и Георги Сеганов.

Освен типичните за едно спортно шоу музика, атрактивни съдийски на линията и страхотни отигравания от страна и на легенди, и на по-младите действащи състезатели, зрителите видяха по едно изпълнение на сервис от страна на синовете на Владо Николов – Александър и Симеон.

#Владимир Николов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници