"Бракът ми със Сейф беше черен период", заяви бившата жена на похитителя на египетски самолет

"Бракът ми със Сейф беше черен период", заяви бившата жена на похитителя на египетски самолет
A A+ A++ A

Кипърката, бивша съпруга на човекът, който в началото на седмица отвлече самолет на Egypt Air, кацна на Острова и поиска среща с нея, заяви, че бракът й с него е бил "черен период" и той никога не е показвал интерес към нея и децата им след раздялата.

Марина Парашу заяви пред местната преса, че е срещнала Сейф Ад Дийн Мухаммад Мустафа в Кипър, когато била на 18, а той на 26. Двамата са женени в продължение на 5 години и имат 3 деца.

„Повечето от медиите нарисуваха романтична картина, в която един човек се опитва да стигне до отчуждената му жена. Това не може да е по-далеч от истината”, заяви жената.

„Това бяха черни пет години”, разкри тя за брака си с Мустафа, който посягал на нея и децата им, отказвал да работи и взимал наркотици.

По време на 6-часовите преговори на летището в Ларнака мъжът поиска да види Парашу, която беше доведена от полицията на летището. Според нея единствената цел е била тя да потвърди, че това е гласа на бившия й съпруг. „Да се каже, че съм била там да говоря със Сейф, е лъжа”, заяви Парашу.

Мустафа, който сега е на 58 години, използва фалшив колан с екплозиви, за да пренасочи полета на „ЕджиптЕр” между Александрия и Кайро към Кипър. На летището в Ларнака той освободи повечето от заложниците си, преди сам да се предаде.
Вчера съдът реши да удължи ареста му със 8 дни. Прокурорът Андреас Ламбриану заяви, че пред полицията обвиняемият е изтъкнал като причина за деянието желанието му да види бившата си жена и децата им.

Но според бившата му жена, когато са се разделили през 1990 година, Мустафа е бил безразличен до степен на грубост към нея и децата им. Едно от тях умира при злополука след развода.

#деца #период #развод #самолет #жена #сейф

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници