Борисов инспектира и посевите около лот 4 на „Тракия"

Борисов инспектира и посевите около лот 4 на „Тракия"
Щастлив съм, като гледам мостовете, естакадите и кръговите движения, които се изграждат, сподели премиерът по време на инспекцията. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Министърът на земеделието и храните Мирослав Найденов увери, че посевите в земеделските площи около лот 4 на автомагистрала „Тракия" не са застрашени от строителните работи.

„Няма как, когато минава такъв огромен инфраструктурен обект, да няма временни затруднения. Видяхме, че нещата не са драматични и решаването на проблемите е изпълнимо," каза министър Мирослав Найденов, цитиран от „Фокус", по време на инспекцията на обекта, проведена от премиера Бойко Борисов.

Земеделският министър подчерта, че се прави се всичко възможно проблемите със земеделските земи да бъдат отстранени от фирмата-изпълнител.

„С министъра на земеделието д-р Мирослав Найденов извършихме проверка на земеделските посеви, с които до вчера спекулираше опозицията. Всичко е наред," констатира от своя страна министър-председателят Бойко Борисов.

Той поясни, че продължава работата покрай отводнителните канали и канавките на строежа на магистралата.

„Щастлив съм, като гледам мостовете, естакадите и кръговите движения, които се изграждат, и съм оптимист, че сроковете ще бъдат спазени и през юли ще може да се пътува удобно до морето," заяви още премиерът.

„Най-големият ми оптимизъм го дават хората, които работят, защото те се гордеят, че изграждат грандиозни проекти," подчерта Бойко Борисов.

#Бойко Борисов #Мирослав Найденов #ЛОТ 4 #автомагистрала „Тракия" #посеви

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Транспорт
Последно от Транспорт

Всички новини от Транспорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници