Борисов: На лот 4 от „Тракия" има повече хора, отколкото БСП успя да събере

Борисов: На лот 4 от „Тракия" има повече хора, отколкото БСП успя да събере
На митинга на БСП в София бяха пуснати балони с образите на управляващи политици като символ, че властта на ГЕРБ си отива. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Премиерът Бойко Борисов заяви, че по лот 4 на магистрала „Тракия" работят повече хора от симпатизантите на БСП, които проведоха митинг за Деня на труда 1 май в София.

„Поздравявам всички трудещи се с празника на труда и се гордея, че днес съм с работниците, които изграждат лот 4 на магистрала „Тракия"," каза Бойко Борисов по време на инспекция на строителството на магистралния участък.

По думите му, работниците на обекта били повече, отколкото привържениците на БСП, които социалистите събрали от цялата страна, за да ги изкарат в София, предаде „Фокус".

„Любопитно е, че тук всички знаеха, че има митинг в София, но не знаеха че е на БСП, защото бяха прочели че ще се организира някакъв протест," добави министър-председателят.

Бойко Борисов отговори на призивите на БСП, които се заканиха да сменят управлението на ГЕРБ, като даде за пример 65-годишен булдозерист.

„Според него тук има работа за целия китайски народ, стига на човек да му се работи," цитира го премиерът.

Бойко Борисов подчерта, че празникът на труда се усеща по-добре сред работещите, които изпълняват срокове, и виждат как магистралата израства под ръцете им, отколкото на площада на митингите на БСП.

#Бойко Борисов #премиер #министър-председател на България #Ден на труда #1 май #ЛОТ 4 #магистрала „Тракия" #БСП

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници