Интер срази Ювентус, но отпадна с дузпи

Интер срази Ювентус, но отпадна с дузпи
БГНЕС
A A+ A++ A

Интер направи немислимото и смаза Ювентус с 3:0 в реванша от полуфуналите в турнира за Купата на Италия, но загуби дуела в рулетката на дузпите. „Нерадзурите“ бяха отписвани в срещата, след като отстъпиха и миналия уикенд с 0:2 в дербито от Серия А, но създадоха истинско зрелище за феновете си на „Джузепе Меаца“ и заличиха огромия си пасив.

Подробности и видео от дербито Интер - Ювентус вижте в Sporta.bg

Марсело Брозович откри резултата в началото на първото полувреме, а Иван Перишич се разписа в самото начало на втората част. Отново Брозович бе точен от дузпа в 83-ата минута, за да вкара мача в продължения.

Като цяло Интер създаде далеч повече положения, а единствено Симоне Дзадза с изстрела си в гредата притесни домакините в редовното време. В продълженията Алваро Мората можеше да осигури на тима си прогрес към финала с двете си чисти ситуации в 121-ата минута, но вратарят Хуан Пабло Карисо се намеси блестящо.

При изпълненията на дузпите Родриго Паласио нацели напречната греда, а всички останали играчи бяха точни от бялата точка, за да може Ювентус да отпразнува класирането си за финала в турнира – първият втори пореден финал за тима от 1960 година насам.

#Интер #Ювентус

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници