Британец прекара нощта кацнал на дърво край пистите в Банско

Британец прекара нощта кацнал на дърво край пистите в Банско
БГНЕС
A A+ A++ A

30-годишен британец от индийски произход е със сериозно измръзване на долните крайници, след като прекара цяла нощ на бор край пистите над Банско, предаде кореспондентът на БГНЕС в региона.

Джанвир Санджу вчера следобед карал ски на пистите край Банско, но по думите му паднал и загубил съзнание. Същият бил сам ски на пистите, а когато се свестил, вече било тъмно. Тъй като се уплашил, че е сам в гората и ще го изядат вълците, събул скиорските обувки и се покатерил на бор.

Прекарал е цялата нощ там, на сутринта слязъл от дървото, обул си ските и слязъл в Банско. Към 14 ч. следобед днес е потърсил помощ в болницата в Разлог с нетърпими болки в краката. Консултиран е в здравното заведение, където е констатирано, че има измръзване на крайниците, които са посинели.

След това е транспортиран в МБАЛ Благоевград. Краката му са обработени и превързани. В момента се чака само скенерът, за да се види дали има комоцио. Според друга версия скиорът несретник е пушил канабис, от което започнал да халюцинира, че вият вълци и затова се качил на дървото.

Тъй като състоянието му не е тежко според благоевградските лекари, Санджу няма да бъде транспортиран в столицата, а ще остане на лечение в хирургията в МБАЛ Благоевград.

#Банско #туристи #скиори

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници