Иван Евстатиев получил инсулт и е в болница

Иван Евстатиев получил инсулт и е в болница
A A+ A++ A

Бившият кмет на Стрелча Иван Евстатиев е в болница в Пазарджик, съобщава Нова телевизия, като се позовава на негови близки. В деня на мярката, която се гледаше срещу него за изнасилването на 16-годишна ученичка, е получил инсулт и затова е бил неадекватен пред съда.

Едва снощи са взети мерки за състоянието му и е бил приет в болница.

Състоянието на Иван Евстатиев е стабилизирано и са възстановени двигателните му функции, съобщиха лекуващи лекари пред "24 часа". Именно влаченето на десния крак и неподвижността на дясната ръка направили впечатление в петък вечер на дежурните надзиратели в пазарджишкия следствен арест и те сигнализирали, че нещо се случва със здравословното състояние на бившия кмет на Стрелча, за да бъдат извикани лекари.

Пациентът вече има нормален пулс, нормално кръвно налягане и дишане, съобщиха от болницата в Пазарджик.

Въпреки, че е контактен Евстатиев отказва да разговаря с лекуващите го медици. Състоянието му се следи постоянно.

Съдът реши Евстатиев да остане в ареста за постоянно заради опасения да се укрие. Той е обвинен в изнасилване на 16-годишно момиче. След като бе задържан, призна пред разследващите, че е имал сексуален контакт с момичето, но той бил доброволен.

Иван Евстатиев, видимо отслабнал, не проговори нито пред съда, нито пред медиите. Той отрече категорично да е посягал на ученичката. Магистратите обаче приеха, че има достатъчно доказателства, че бившият кмет на Стрелча е извършил престъплението, за което е обвинен.

#Стрелча #Иван Евстатиев #инсулт

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници