Лозан Панов демонстративно напусна заседанието на ВСС

Лозан Панов демонстративно напусна заседанието на ВСС
Лозан Панов Източник: БГНЕС
A A+ A++ A


Председателят на ВКС Лозан Панов демонстративно напусна заседанието на Висшия съдебен съвет (ВСС) и заяви, че ще се върне, след като новият представляващ Съвета - Димитър Узунов, представи разпечатка на телефона си от миналата седмица, когато премиерът получи SMS за случващото се на заседанието на ВСС тогава.

Панов призова всички свои колеги, които мислят по същия начин, също да напуснат заседанието на Съвета.

Лозан Панов посочи, че влизат от скандал в скандал и винаги всички приключват без резултат. Председателят на ВКС заяви, че за представляващ е бил избран човекът, към когото има най-много подозрения, че именно той е автор на скандалния есемес. Панов допълни, че не вижда причини да остава на заседанието на съвета.

Димитър Узунов каза, че няма друг изход освен да си покаже разпечатката, ще излезе ще направи необходимото. „И очаквам след това извинение”, каза той и заяви, че комуникира с един единствен телефонен номер.

Вчерашното решение за смяната на Соня Найденова с Узунов, той нарече колективна наглост и арогантност и предупреди съдебните кадровици, че това няма как да не остане ненаказано.
 
Учудване от начина, по който вчера ВСС смени своя представляващ, изрази министърът на правосъдието Екатерина Захариева.

#ВСС #Лозан Панов #Димитър Узунов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Правосъдие
Последно от Правосъдие

Всички новини от Правосъдие »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници