Разследващи: патологична ревност е затрила семейството в Пловдив

Разследващи: патологична ревност е затрила семейството в Пловдив
Детски книжки на 5-годишната Петя в автомобила на майката Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Ревност е най-вероятната причина за трагедията в Пловдив, при която 35-годишен шофьор на цистерна простреля жена си Йорданка и 5-годишната си дъщеричка Петя, в главите, а след това застреля и себе си. Трите трупа бяха извозени с кола на "Съдебна медицина"  в ранния следобед.

В квартал Кючук Париж си припомниха друга масова смърт на това място през януари 2013 г. - тогава бивш военен уби съпругата си и двете си деца, след което се самоуби.

Близки на шофьора Благой Сапунджиев се натъкнали на зловещата гледка, когато влезли в апартамента под наем с помощта на домоуправителката, разтревожени от това, че никой не отговаря на телефона.

Последно потриерът на кооперацията видял съпругата Йорданка да се прибира с тойотата си вчера около 17,15 часа.

Благой е затрил семейството си с незаконно притежаван пистолет, казаха разследващи. Според тях патологична ревност е най-вероятният мотив за престъплението.

Съпругата е била красива жена, работела е като счетоводителка. Семейството е било във видимо добро финансово състояние - за това съседите съдели от двата им автомобила, тойота и мицубиши.

На 1 януари Йорданка тръгнала с момиченцето да види майка си в село Паничери. "Искам да я видя докато е все още жива и здрава", казалатя на пазача.

#Пловдив #Кючук Париж #Съдебна медицина

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници