Проф. Михаил Неделчев: Ако не чуят Радан Кънев, ще последват тежки моменти за правителството

Проф. Михаил Неделчев: Ако не чуят Радан Кънев, ще последват тежки моменти за правителството
A A+ A++ A

Следващите месеци ще бъдат трудни за Реформаторския блок, прогнозира в сутрешния блок на радио „Фокус” проф. Михаил Неделчев, член на Гражданския съвет на Реформаторския блок, участник в създаването на Съюза на демократичните сили и бивш депутат.

По думите му, тепърва ще предстоят много дискусии в рамките на парламентарната група.

„Тези, които поддържат позицията на Радан Кънев, ще бъдат малцинство, ще бъдат несъгласни с редица неща. Още вчера беше направена декларация и от страна на г-н Кънев, че ако става въпрос за неща, които са в абсолютен синхрон и в абсолютна посока на радикални реформи, те ще подкрепят в края на краищата тази позиция и когато тя излиза от канцеларията на правителството като законопроекти, като решения, като съответни назначения и т.н, независимо, че ДСБ и депутатите на ДСБ ще бъдат в опозиция“, коментира Неделчев.

Според него обаче вече знакът е даден и ако той не бъде чут, това ще бъде началото на разпадане на коалицията, както и на едни тежки моменти за правителството.

Проф. Михаил Неделчев коментира още, че позицията на лидера на ДСБ Радан Кънев се поддържа от привържениците на Реформаторския блок.

#Михаил Неделчев #Реформаторския блок

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино