Полицейски шеф „отваря душата“ на арестант с канадска борба в скандален клип

Полицейски шеф „отваря душата“ на арестант с канадска борба в скандален клип
Вътрешният министър Цветан Цветанов (вдясно) назначи Николай Николов (вляво) на поста директор в Областната дирекция на МВР в София през 2010 г. Снимка: МВР
A A+ A++ A

Клип на полицейски началник, който играе канадска борба със задържан, се появи в един от големите портали за видеосподеляне. Във видеото се чуват и нецензурни думи от страна на полицая, отправени към задържания.

Полицейският началник във видеото е настоящият директор на Областната дирекция на МВР в София Николай Николов.

Според Николай Николов клипът е сниман преди 6-7 години, когато бил началник на групата за разследване на тежки престъпления в Столичното І районно управление, предаде БНТ.

Николай Николов коментира още, че в случая става въпрос за мъжка схватка между двамата.

„Това е една честна, спортменска игра. Виждате дори, аз на противника си му давам предимство в условията, той играе прав, аз седнал“, обясни директорът на Областната дирекция на МВР в София.

От записа става ясно, че Николай Николов започва игра на канадска борба със задържания, защото иска да провери евентуалното алиби на противника си.

„Каква канадска борба ти тренираш в Студентския град? Да те почвам ли, казвай?“, обръща се той към противника си във видеото.

Според Николов най-вероятно спаринг-партньорът му към този момент е заподозрян, а не арестуван. Човекът срещу него не е с белезници.

„Рецепта в нашата работа няма. Ако съм счел, че мога да отворя душата на този човек, за да разговаряме, и той е дал повод да играем „канадска борба“, може би това е бил един от методите, по които да стигна до истината“, обясни още Николай Николов.

Към края на срещата във видеоклипа полицейският шеф отправя нецензурни думи към задържания.

„Не е част от занаята, но във всеки занаят можете да чуете такова нещо“, признава днес Николай Николов.

От съдържанието на видеото не става ясно кога е заснето, но то завършва с репликата на полицая „Нали тренираш канадска борба? Колко е резултатът? 2:0, ясно ли ти е?! Колкото „Левски“ би ЦСКА... Качвай се горе, аз да ти... да си поговориме!“.

За последно „Левски“ победи ЦСКА с 2:0 през пролетта на 2009 г. Преди този мач „сините“ нямат победа с този резултат над вечния си съперник от 2001 г., когато обаче мобилни телефони с камери нямаше, отбелязва още „Медиапул“.

Николай Николов не прави предположение как материалът е попаднал в Youtube, но предвид факта, че снимащият свободно застава пред основните действащи лица и никой от присъстващите не му прави забележка, очевидно е направен от негов колега.

#Николай Николов #видеоклип #канадска борба

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници