Гроздан Караджов: С хулигански пиар Сидеров и Чуколов печелят симпатизанти

Гроздан Караджов: С хулигански пиар Сидеров и Чуколов печелят симпатизанти
A A+ A++ A

Истинската причина за казуса с депутатския имунитет на Волен Сидеров и Десислав Чуколов е желанието им за хулигански пиар на тези политици, каза пред БНТ Гроздан Караджов, член на временната парламентарна комисия, която се занимава със случая.

Според Караджов така избраниците на "Атака" печелят симпатизанти и фенове и част от тези фенове са по-ентусиазирани, когато се явяват пред урните.

500 страници представляват двете писма с исканията за свалянето имунитета на депутатите - първото е за инцидента в самолета от Варна, а второто е за последните акции на столичната улица "Георги Раковски", посочи Гроздан Караджов. По думите му в тези страници могат да се прочетат показанията на хората, станали свидетели на техните издънки. 

"И малко да прочете, ще стане свидетел на гаменско и нелицеприятно поведение от тези двама депутати", коментира Гроздан Караджов.

Той обясни, че днешното заседание за свалянето на имунитета на Сидеров и Чуколов е станало закрито заради следствената тайна, обвързана с доста от документите. "За момента двамата господа не са се запознали с това, което пише в тези 500 страници, предстои им да го направят", каза Караджов.

"Утре по първото искане на прокуратурата е възможно да има решение каквото и да е то в парламента. Второто искане на главния прокурор ще бъде внесено в пленарна зала след неделя", каза Гроздан Караджов.

#Волен Сидеров #Десислав Чуколов #Гроздан Караджов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници