Три жертви от жесток удар в табели на магистралата

Три жертви от жесток удар в табели на магистралата
A A+ A++ A

Жесток удар в билборд на 126-ия километър на магистрала "Тракия" в посока София взе три жертви. Четвърти бере душа в пловдивска болница.

Инцидентът е станал около 18 часа в района на завод "Ален мак".

Загинали са двама мъже и една жена пътували във "Форд" с благоевградска регистрация.  С тях е пътувал още един мъж, който е с опасност за живота в Пловдивската университетска болница.

От полицията коментират, че ударът е бил много силен, предполага се, че водачът е карал с висока скорост.

Фордът се е ударил в метална рамка, на която са поставени двете табели за София и Пловдив. Ударът е бил толкова силен, че колата буквално се е разцепила.

 

Тримата загинали в катастрофата на магистрала "Тракия" и четвъртият, който е в университетската болница "Св. Георги" в Пловдив са се връщали от погребение в Шумен, пише "24 часа."

Пловдивската полиция установи самоличността на загиналите: брат, сестра и зет, а оцелелият е техен братовчед.

Шофьорът е на 54 г. от Кресна. Другите две жертви на задната седалка са мъж на 61 г. също от Кресна и жена на 53 г. от с. Микрево, Благоевградско.

Единственият оцелял от жестокия удар е на 48 г. от Симитли. Той е с гръдно коремна травма. Има няколко счупени ребра и охлузвания по главата, съобщиха от пловдивската университетска болница "Св. Георги". Мъжът е настанен в Втора хирургична клиника и в следващите 24 часа ще бъде под непрекъснато наблюдение заради риск от кръвоизливи.

 

#катастрофа #магистрала "Тракия"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници