21-годишен хасковлия стана Тялото на Ню Йорк

21-годишен хасковлия стана Тялото на Ню Йорк
A A+ A++ A

Наше момче удари в земята американците и показа как щяха да изглеждат, ако нямаха проблем със затлъстяването, съобщана Хасково.нет. Благодарение на изваяното си тяло 21-годишният Даниел Георгиев спечели третото място на престижния младежки шампионат по Бодибилдинг и Фитнес в Ню Йорк.

Младежът е заслужил признанието не само на реномираното съдийско жури, но и на зрителите, по-специално на женската част, която му сложила прякора Тялото.

Възпитаникът на хасковската Гимназия по дървообработване и строителство живее от две години в САЩ, но излиза за пръв път на такова състезание. Според местното издание в биографията му досега е отсъствал професионален подход към спорта.

Даниел заминава за САЩ само година след началото на следването си в УНСС. Взима изпитите за Барук Колидж от раз. А спортът го тегли, защото е фамилна черта.

Баща му Георги Делчев е известен треньор по джудо в Хасково, чичо му пък, Желязко Делчев, е печелил  престижни места на национални шампионати по културизъм. А дядо му Георги Йовев е първият треньор по вдигане на тежести в града.

Даниел е амбициран да продължи техния път, като следващата му стъпка към спортната слава е щатският шампионат по бодибилдинг догодина.




#Даниел Георгиев #Ню Йорк

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници