Сензация: "Плейбой" спира голите фотографии от март 2016

Сензация: "Плейбой" спира голите фотографии от март 2016
A A+ A++ A

Списание "Плейбой" сменя редакционната политика и повече няма да публикува на корицата си снимки на напълно разсъблечени красавици. Съкрушителната новина е потвърдена лично от основателя Хю Хефнър.

В новия дизайн ще има "провокативни" фотографии, но напълно голите снимки са "минало", е казал Хефнър.

Според главния изпълнителен директор промяната е наложена от вездесъщата интернет порнография. Пред "Ню Йорк таймс" Скот Фландърс е разкрил, че 89-годишният Хефнър е напълно съгласен с решението.

62 години след първия брой списанието ще продължи да представя Плеймейтка на месеца, но снимките ще бъдат с препоръка да не се гледат от деца под 13 години.

"Вече сте на един клик разстояние от полов акт на живо, при това напълно безплатно", сочи пред "Ню Йорк таймс" Фландърс. Това по думите му праща в миналото досегашните заслуги на списанието.

Мерилин Монро
е била на първата корица на списанието през 1953 г. и в писмо до читателите издателят Хю Хефнър обяснява: "Ако сте мъж на възраст между 18 и 80, "Плейбой" е предназначено за вас. Ще се забавляваме да смесваме  коктейли и ордьоври, добавяйки за настроение музика от фонографа с покана за тих разговор за Пикасо, Ницше, джаз, секс ... "

#Плейбой #Хю Хефнър #Мерилин Монро

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници