Владо Стоянов обяви кога се завръща, прогнозите не са оптимистични

Владо Стоянов обяви кога се завръща, прогнозите не са оптимистични
Източник: pixabay.com
A A+ A++ A

Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов продължава уверено своето възстановяване от тежката травма, която получи през март на тренировка на националния отбор. 30-годишният страж скъса пателарно сухожилие и лекарите предвидиха, че ще отсъства от терените от 6 до 8 месеца. Стоянов заяви, че след лечението в Барселона здравословното му състояние е значително по-добро. 

"Прекарах повече от три месеца в клиника в Барселона. Здравословното ми състояние е добро. Докторите казват, че вървим в правилната посока", заяви вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов в интервю за клубната телевизия.

Владо обаче не обяви точна дата за завръщането си на терена. Явно контузията на вратаря се е оказала по-сериозна от очакваното, защото той предвижда да започне тренировки чак през пролетта на следващата година.

"Лекарите не са ми дали срокове за връщане в игра. Случаят ми е специфичен. Ще бъде доста добре за мен, ако през пролетта на 2018 г. започна тренировки. Стисках палци на отбора пред телевизора. Не е приятно за един футболист да стои отстрани и да наблюдава своите съотборници. Надявах се Лудогорец да влезе в Шампионската лига, но и участие в групите на Лига Европа е голям успех", допълни стражът.

Владислав Стоянов сподели, че Лудогорец вече е голямо име на европейската сцена и другите тимове не си позволяват да подценят разградчани, а така мачовете им стават още по-трудни. Вратарят на "орлите" коментира групата на своя тим в Лига Европа и заяви, че се е надявал много на участие в Шампионската лига.

"Първото ни участие в Лига Европа през 2014 г. бе доста по-различно. Съперниците ни подцениха. Дори минавахме за аутсайдер в групата. Но видяхте какво се получи. Завършихме първи, без загуба. Сега е друго. В Европа вече знаят за Лудогорец. Участвахме два пъти в Шампионската лига. Ще бъде много по-трудно. Истанбул Башакшехир, Хофенхайм и Брага са класни тимове. В групата няма изявен фаворит. Съперниците ни са корави отбори, добре подготвени тактически", категоричен е вратарят на Лудогорец.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници