БФС: Успех на Левски и ЦСКА, феновете - без агресия

БФС: Успех на Левски и ЦСКА, феновете - без агресия
Още веднъж призоваваме всички футболни привърженици да се въздържат от прояви на агресия и да подкрепят любимия си отбор с изцяло футболни средства, настоя БФС.Снимка: www.novsport.com
A A+ A++ A

Българският футболен съюз призова феновете на ЦСКА и Левски да се въздържат от прояви на агресия преди, по време и след дербито между двата тима, което започва в 15:15 часа на Националния стадион "Васил Левски".

"Българският футболен съюз пожелава успех на ЦСКА и Левски в предстоящия първи осминафинал в турнира за Купата на България на Националния стадион "Васил Левски". Още веднъж призоваваме всички футболни привърженици да се въздържат от прояви на агресия и да подкрепят любимия си отбор с изцяло футболни средства. Във връзка с появилите се спекулации бихме искали още веднъж да подчертаем, че футболният съюз и неговият президент нямат политическа принадлежност и цвят, така че уважаваме правото на всеки гражданин на република България да изразява свободно позицията си. Ние сме загрижени единствено за мирното протичане на футболния празник, какъвто по традиция е всеки двубой между ЦСКА и Левски", призоваха от централата.

#Българският футболен съюз #ЦСКА #Левски

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »