Детектор на лъжата иска издирваният за убийството на 5-годишния Никита

Детектор на лъжата иска издирваният за убийството на 5-годишния Никита
A A+ A++ A

Готов съм да се подложа на детектор на лъжата, заявил издирваният у нас руснак Герман Костин, за който се смята, че последен е видял живи намерения в куфар 5-годишен Никита и майка му Анна Леонтиева. Заявлението е направено по скайп, пише "24 часа", като се позовава на „Комсомолская правда“.

Костин за пореден път декларирал, че е готов до дни да дойде у нас и да се срещне със следователите.

При предишното му появяване пред медиите той каза, че се намира в Истанбул и че има билет за България за 10 април, но не потвърди, че със сигурност ще пристигне на тази дата.

„Ще дам показания, просто съм длъжен да го направя, защото престъплението е извършено на територията на България. Но с полицията ще разговарям само в присъствие на адвокат. Той ще ме посрещне още на летището“, е казал сега Костин.

Герман Костин се свързал по същия начин и с представител на руското следствие. Разговорът продължил час и половина. „Разказах всичко най-подробно, разбрахме се да се чуем отново, ако трябва да замина за Русия и да дам лично показания там“, обяснява бизнесменът.

Костин твърди, че от 3 април е в руското консулство в Истанбул. Според неговия разказ Анна и Никита са били у нас в компанията на кавказец с луксозно „Ауди“. Анна имала в себе си 120 000 паунда, получени от продажба на имот.

Бащата на Никита Виктор Плотников, който е директор на пермската онкоболница, се е върнал от отпуск и е на работа, сочи още изданието.

#Никита #Анна #Герман Костин

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници