Камата пеел много вярно и със сърце, призна Тони Димитрова

Камата пеел много вярно и със сърце, призна Тони Димитрова

YouTube

A A+ A++ A

"Ръката ми се разтреперва по време на представления. За мен е по-важно да пея вярно, но ръката самостоятелно си участва. Опитвам да я овладея с другата ми ръка, но и двете се разтрепериха. Колегите и хората, които седят долу пред мен виждат всичко. След шестата песен това приключи, защото някъде след третата си казах, че тези хора са мои. Рядко ми се е случвало да не са мои, но като са такива всичко си идва на мястото."

Това разкри българската поп певица Тони Димитрова, говорейки за притесненията си, заради които е отказвала да има собствен концерт в зала 1 на НДК. В предаването "Тази събота и неделя" по Би Ти Ви Димитрова сподели пред Петя Дикова, че никога не е сигурна дали билетите за нейно представление ще се разпродадат.

Камата ще става и "мъжки" дядо, щерка му Христина ражда от богат венецуелец (ВИДЕО)

"Аз никога не съм била сигурна дали на мое представление ще се разпродадат всички билети, докато не се появи надписът "разпродадено". Треперя до последно, защото за мен това е мерилото. Не искам силни думи и обяснения в любов, ако залата е полупразна", категорична е певицата. Тони каза и дали Христо Стоичков е добър певец.

"Стоичков пее много вярно. Ние заедно с братя Аригрови записвахме песента "Любов поне", а Христо трябваше да се включи по-нататък. Чух го на записа как звучеше, но се убедих че пее страхотно, като записвахме видеото за песента в Пловдив - разказва Димитрова. - Качихме се на едни камъни, където имаше силен вятър. Аз започнах да пея, защото не мога просто да си отварям устните и Христо започна да пее с мен. Имам добър слух и се убедих, че пее страхотно и със сърце. Показа това и на концерта ни в НДК", категорична е певицата, която отказа да коментира нейния любовен живот.

#Тони Димитрова #Христо Стоичков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Акценти

Анкета

Одобрявате ли забраната за реклама на хазарт в медиите