Дебора през сълзи: Има голяма вероятност да вляза в ЗАТВОРА!

Дебора през сълзи: Има голяма вероятност да вляза в ЗАТВОРА!

стоп кадър

A A+ A++ A

„Има голяма вероятност да вляза в затвора“, изплака фолк певицата Дебора, която бе хваната да шофира с 2,9 промила алкохол в кръвта. Законът предвижда лишаване от свобода между 1 и 3 години, а изпълнителката е силно притеснена какво ще се случи с 5-годишния й син.

Припомняме, че на 9 април Дебора предизвиква лека катастрофа с автомобила си на столичния булевард "Черни Връх". На място й бе направен полеви тест, който отчете 2,9 промила алкохол в кръвта, а певицата бе в шок. Тя настоя за кръвен тест, който също показа високи стойности.

Дебора е категорична, че не се е качил зад волана пияна, а просто организмът й по-бавно разгражда спиртните напитки. „От 4 месеца пия лекарства срещу паник атаки и лекарства за епилептични пристъпи, които действат на паник атаките. Вечерта изпих 5 чаши вино с приятели, а след това - доста силно приспивателно. Спах 5-6 часа и се качих зад волана“, разказва 33-годишната певица.

Тези дни в подкаста "Не съм такъв човек" Дебора сподели, че ще се опита да обжалва, тъй като не се смята за виновна. Ако бъде осъдена на затвор, няма кой да се грижи за детето й.

#Дебора Иванова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Акценти