Скандално! Калин Стоянов: Имам информация за вечеринки в дома на Бойко Рашков

Скандално! Калин Стоянов: Имам информация за вечеринки в дома на Бойко Рашков

Стоп кадър/Флагман

A A+ A++ A

Имам информация за вечеринки в дома на Бойко Рашков, където са разпределяни задачи за дискредитирането ми. Това заяви пред журналисти служебният вътрешния министър Калин Стоянов, предаде репортер на "Фокус".

На въпрос дали познава Стефан и Марин Димитров Стоянов отговори: "Всички ги познават" и добави: "Познавам ги от министерството. Бойко Рашков запозна абсолютно всички с тях. Те бяха доста често в МВР. Предимно Стефан", допълни служебният вътрешен министър.

"На 3 април бившият главен секретар на МВР Живко Коцев дойде при мен и ми каза, че трябва да отиде до Комисията за противодействие на корупцията. Малко по-късно разбрах, че е в СГП и поисках да се свържа и да говоря с него. Свързахме се и ми каза, че иска да си пусне три дни платен отпуск. Това е", коментира Калин Стоянов разследването в Агенция "Митници" и смяната на главния секретар на МВР.

Министърът посочи, че е знаел, че същият ден е направен обиск в кабинета на Коцев. "Разговорът с него беше само вечерта, когато приключиха процесуалните действия и когато си подписа заявление, с което поиска да напусне системата на МВР. По никакъв начин не съм оказвал натиск", каза още той.

Според Стоянов някой е съветвал Коцев за всичко случило се. "Едното е подаване на оставка по собствено желание, а на другия ден всички станахме свидетели как стана оттеглянето ѝ", каза още министърът на вътрешните работи.

Калин Стоянов обяви, че е разпитан в прокуратурата основно за назначения, които не са се случили, в ОДМВР - Хасково.

#Калин Стоянов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Закон и ред
Последно от Закон и ред

Всички новини от Закон и ред »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници