Убитата от мъжа си в Червен бряг - наръгана 6 пъти!

Убитата от мъжа си в Червен бряг - наръгана 6 пъти!

Pixabay

A A+ A++ A

Мъж на 57 години е заподозрян за убийство на съпругата си в Червен бряг. Тежкото криминално престъпление е извършено в частен дом, съобщават от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Плевен. Жертвата е на 42 години. След извършване на престъплението мъжът сам е сложил край на живота си в друга къща в града, която той купил преди месеци. Сигналът е постъпил на телефон 112 в 06:57 часа в сряда сутринта.

Двамата живеели заедно от 2002 г. От около 20 години пребивавали в Испания. През 2016 година те сключили граждански брак. Към края на 2023 година жената се завърнала в България, заедно с двете им деца. Тя два пъти подавала молби за развод до Районния съд, които в последствие оттегляла. В началото на 2024 година жертвата подала молба до съда за издаване на заповед за защита от домашно насилие. Малко по-късно тя оттеглила молбата, като издадената заповед за незабавна защита била обезсилена и делото било прекратено, разказва НОВА.

До момента на убийството двамата съпрузи, заедно с двете им деца, живеели в къща, стопанисвана и обитавана от родителите на съпругата. Днес сутринта майката на жертвата намерила тялото ѝ в семейната спалня. При извършения оглед по тялото на убитата са констатирани шест прободни рани – четири в областта на врата, една в областта на мишницата и една в гърба. В същата стая, където е открито тялото на 42-годишната жена, е намерен и нож, с който, според първоначалната версия, се предполага, че е извършено престъплението.


#Червен бряг #убийство #самоубийство

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници