Колко бихте платили за тези обувки? 50лева, а може би 400лева?

Колко бихте платили за тези обувки? 50лева, а може би 400лева?

интернет

A A+ A++ A

Между 300 и 400 лв. струват стари, захабени и оцапани маратонки, се вижда от реклама на световноизвестна марка, пише "Труд".

Необичайната мода от няколко месеца циркулира на Запад, а наскоро дойде и у нас. Родните сайтове вече предлагат мърляви кецове за колосални суми.

Ако вие ежедневно се чудите как да поддържате обувките си и подметките им в искрящо бял цвят, то модната индустрия не спи и се мъчи да измисли поредния си маркетингов удар, с който да увеличи продажбите и да изненада потребителите.

Най-известните спортни марки вече започнаха да се надпреварват да пускат на пазара нови модели, които изглеждат захабени. Нещо повече, цената им е повече от внушителна и определено не по джоба на всеки.

В българските сайтове за спортни стоки и облекла мърляви кецове на "Адидас" вървят от порядъка на 400 лева. Ако имате късмет да хванете добра промоция могат да се намерят и за около 320 лв., но офертата не важи за всички електронни портали. Лошият им вид е абсолютно неразличим от маратонките, които вероятно отдавна сте изхвърлили в кофата за смет.

Няма налично описание.

По-лъскавите марки като "Баленсиага" и "Гучи" пък пуснаха по витрините си вехти маратонки за над... 800 долара.

Очаквано, хората, които обичат да парадират с пари и лукс моментално нахлузиха привидно мръсните обувки и се снимаха за престиж в социалните мрежи.

"Едно време с такива парцали ритахме на стадиона, защото нямахме пари за истински бутонки. Но никога не сме излизали на среща с гаджета в такъв нечистоплътен вид", пише втрещен Константин Атанасов във фейсбук. Софиянецът е категоричен, че за подобен модел не би дал и 10 лв.

#обувки

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Търговия
Последно от Търговия

Всички новини от Търговия »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници