Ергенката Габи разделила НЕ-ергена от „Лудогорец” с жена му?

Ергенката Габи разделила НЕ-ергена от „Лудогорец” с жена му?

Колаж: България днес

A A+ A++ A

В опасен любовен триъгълник се забърка една от най-коментираните участнички в риалити формата "Ергенът" Габриела Иванова.

Виктория от "Ергенът" и майка ѝ - като две капки вода СНИМКА

Оказа се, че тя е любовница на звездата на "Лудогорец" Оливие Вердон. Първоначално за аферата й проговори друга ергенка – Виктория, в ефир. Впоследствие от общи снимки в инстаграм от салона за красота на Габриела стана ясно, че човекът до нея е именно Вердон. Вчера плувкинята, която бе изгонена от формата, за първи път сама призна за връзката си с Оливие и го назова поименно.

Вердон гушка Габриела в салона

С двете сестри Габи (вляво) и Пам

28-годишният футболист и състезателката по плуване започнали връзка още преди старта на предаването. Габи обаче не се отказала и отишла на снимките на остров Крит в Гърция заради сестра си Памела.

Скандалното е, че Вердон е семеен, с жена и две деца. През цялото време той дори публикува в социалните мрежи снимки с тях. Националът на Бенин е съчетавал паралелно двете връзки. "България Днес" научи, че излезлите наяве разкрития са напът да разбият семейството на защитника. Неговата официална жена е побесняла, когато научила за извънбрачната му връзка. Само преди 2 дни тя спря да следва мъжа си в социалната мрежа инстаграм, където се подвизава в прозвището c.bflk.

Маските падат: Масово участничките в "Ергенът" са обвързани, Алек крие приятелка адвокат

На повърхността излизат и други потресаващи факти, които Оливие до този момент е прикривал. Оказва се, че той финансира бизнеса на гаджето си. Вердон е записан като едноличен собственик и управител на салона за красота, който държат Габриела и сестра й Памела. Габи бе заявила, че бизнесът е стартиран със "собствени средства", но очевидно спонсорът е именно играчът на шампионите от Разград. Фирмата, която той управлява, е "ОУ ДЖИ БЮТИ БАР" ЕООД, сочи справка в Търговския регистър. Вердон дори посещава салона и се снима с Габриела там.

Оливие с официалната си жена и децата им

Габриела и Памела бяха изхвърлени от шоуто "Ергенът" в четвъртък вечерта, след като търсещият своята булка Алек разбра, че двете са сестри и са го лъгали. Той бе още по-шокиран, че едната от тях има гадже извън предаването.

"Единствената истина е това, че аз имам приятел. Моята ситуация не е лъжа, а е благородна за моята сестра", разкри Габи пред останалите ергенки.

"Тя не спира да говори пълни глупости, за които дори сама не си вярва", изнерви се Алек. "Никога не ми е било по-неудобно от поведението на друг човек. Двете са още много млади и мисля, че днес научиха тежък урок. Сигурен съм, че ще намерят правилния път, но засега този път е към дома", добави Ергенът. Вчера скандалната Габриела внесе повече яснота около взаимоотношенията си с Вердон в реалния живот.

Съпругата му го изтри в инстаграм

"Бях отворена към Алек също. Когато бях на кастинга за "Ергенът", нямах приятел. Това, което казвах, е истината. От 2021 г. не съм влизала в сериозна връзка - обяви Габи в предаването "Преди обед" по Би Ти Ви. - Малко преди нашето заминаване непосредствено аз не бях в някаква дълга връзка, а си намерих човек, с когото имаме интереси. Бях объркана, защото стана 6 дни преди да записваме предаването. От паниката реших да не казвам на никого и да го запазя за себе си. Не споделих това на Пами, защото така тя нямаше да може да се срещне с Алек и евентуално да открие любовта. Оливие беше против това да участвам и не му беше приятно, но му обясних ситуацията и той трябваше да ме разбере. Не съм постъпила толкова егоистично и нарочно не флиртувах с Алек. Избягвах и да го каня на срещи", добави скандалната ергенка.

28-годишният Оливие Вердон играе в "Лудогорец" от 2020 година насам и вече е записал 147 мача и 9 гола с екипа на "орлите". Има френско гражданство, но се състезава за националния отбор на Бенин, откъдето е майка му. Оказва се, че мачото е истински Дон Жуан за жените, но немалка част от връзките му не завършват никак добре. Според публикации във френските медии футболистът често е посягал физически на бившите си гаджета, заради което има сериозни проблеми с правосъдието.

Пребитата от футболиста Ема Зоугари

Оливие бе обвинен в домашно насилие от бившата си приятелка - студентката Ема Зоугари. Драмата се разиграва в България през 2020 година. В продължение на месеци Ема твърди, че е била заплашвана да пази мълчание. Все пак в крайна сметка жената подава жалба срещу Вердон в полицейския участък в Метц, като в обвиненията споменава насилие, насилствено затваряне под ключ и заплахи за убийство. Сама Ема потвърждава, че всичко това се е случило в Разград. Адвокатът на жертвата - Бертран Мерц, разкрива още по-шокиращи факти.

"Той се е опитал насила да я принуди да отключи телефона си чрез лицево разпознаване, за да може да проследи неин разговор. Държал я е така, че тя да не може да мръдне. Дръпнал е косата й с едната си ръка, а с другата я е стискал около гърлото. Оливие Вердон е заявил, че ще заключи Еми в апартамента си и тя повече никога няма да види семейството си. На няколко пъти е намекнал, че разполага с връзки, които могат да организират нейното изчезване и да прикрият убийството. Страхувайки се за живота си, моята клиентка е скочила от прозореца на стаята, в която е била държана насила", разказа адвокатът Мерц пред френското издание 20minutes.fr. Според информацията оплакване срещу Оливие Вердон е било подадено и в разградската прокуратура.

Оливие Вердон има 147 мача за "Лудогорец"

Това не е първият случай, в който бенинският национал е обвинен в насилие срещу жена. През август 2019 г. футболистът е арестуван в Испания заради скандал в хотел в баската столица Витория. Тогава свидетели са го видели да се държи грубо с тогавашната си приятелка и да я влачи за косата. Бордът на директорите на клуб "Алавес", където тогава играе футболистът, категорично се разграничава от своя играч и заявява, че осъжда всички форми на насилие, и то срещу жени. Докато играе за "Бордо", Оливие започва връзка с популярната моделка Саманта Пейтън, която е бивша на друг известен играч - Антони Марсиал. Красавицата по-късно разбира, че всъщност Вердон не е ерген и се е забъркала в поредния любовен триъгълник на скандалджията.

И все пак футболистът на "Лудогорец" не е чак толкова лош и би могъл да има голямо сърце. "България Днес" научи, че той се грижи за дечица от сиропиталище в родината си Бенин. Футболистът често затрупва с подаръци и провизии сираците в град Уида.

"Винаги сте близо до сърцето ми и се опитвам да ви дам подкрепата си по всякакъв начин. Знайте, че ние сме с вас", споделя Вердон при една от визитите си в сиропиталището през 2022 година.

"България Днес" потърси за коментар пиарите на "Ергенът", но по договор участничките нямат право да говорят, преди сезонът на предаването да е приключил. От пресслужбата на "Лудогорец" също са категорични, че футболистите не дават изявления за личния си живот.

#Оливие Вердон #Габриела Иванова #"Ергенът"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници